top of page

YOGA

Yoga is the journey of the self, through the self, to the self
(The Bhagavad Gita)
Yoga
Lotus Pose
Welkom bij Yogastudio Family of Movements

Wekelijks verzorgen wij diverse yogalessen in verschillende stijlen. Onze docenten zijn gecertificeerde en geregistreerde docenten bij Yoga Alliance. Onze lessen zijn kwaliteitslessen, zorgvuldig samengesteld, waarin alle aspecten van yoga naar voren komen.

Bovendien zijn ze voor alle niveaus toegankelijk. 

Easy Flow

Tijdens een Easy Flow wissel je dynamische en statische houdingen met elkaar af. De fysieke belasting van deze yogavorm is minder dan in een Vinyasa Flow. Easy Flow is daarom perfect voor beginners, mensen met een blessure, ouderen, vrouwen die net zijn bevallen of als je vermoeid bent. Met Easy Flow vergroot je je spierkracht en souplesse, verbeter je je concentratie en leer je luisteren naar je lichaam. 

Intensiteit **

Yoga apparatuur
Yin Yoga
 

Yin yoga is een zeer rustige yogavorm die vooral gericht is op het versterken en het versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Elke houding wordt minimaal 3 tot 5 minuten aangehouden. Yin yoga heeft een meditatief en rustgevend effect. 

Intensiteit *

Warrior One
Child ' s Pose
Vinyasa Flow

Hatha Vinyasa Flow is een dynamische yogales, waarin je niet alleen sterker en flexibeler wordt, maar daarnaast werkt aan je zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. De asana's worden gegeven in een flow, waardoor er weinig rust bestaat tussen de verschillende asana's. De les wordt afgesloten met een fijne eindontspanning om lichaam en geest te laten rusten & samenkomen.

Intensiteit ***

Kinderyoga
 

Kinderyoga is NIET stilzitten op de mat, integendeel. Kinderyoga is ontdekken, voelen, spelen, creëeren!

De yogales bestaat uit verschillende onderdelen, zoals: een spannend yoga-verhaal met bijbehorende yoga-houdingen, een yoga-activiteit, yoga-games en spelenderwijs wordt er aandacht besteed aan meditatie & ademhaling.

De nadruk ligt op het ontdekken van het eigen lichaam, het ontwikkelen van een gezond en positief zelfbeeld, ontdekken wat ieders (super)krachten zijn en hoe je deze kunt inzetten in het dagelijks leven om het leven zo leuk mogelijk te maken!

Kinderen in yogales
bottom of page