IMG_4727.JPG

KIDSDANCE

Kidsdance laat kids tussen de 4 en 6 jaar kennis maken met dans.  Op een speelse en afwisselende manier komen verschillende dansstijlen aan bod. Vrijheid van bewegen, plezier, creativiteit en spelenderwijs leren dansen staan voorop. Kidsdance is altijd één groot feest!

Vanaf 4 jaar

HIP HOP

Hip Hop is een dansstijl die afkomstig is uit de straat. Bij Hip Hop mag en kan alles! 

Je leert super gave choreografieën, technieken en danst op zeer coole muziek. Hip Hop kent niet veel regels, waardoor iedereen een eigen stijl kan ontwikkelen. Daarnaast is het voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben. 

Vanaf 7 jaar

MODERNE DANS

In deze dansstijl wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke, vrije bewegingen, emoties, zwaartekracht en ademhaling. Bewegingen worden met elkaar verbonden door vloeiende overgangen. Het is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz en invloeden vanuit de hip hop. In tegenstelling tot Klassiek Ballet wordt er minder gebruik gemaakt van regels en structuur en meer van persoonlijke emoties, zodat het lichaam een communicatiemiddel wordt. 

Vanaf 10 jaar

ZUMBA

Zumba is misschien wel dé vrolijkste dance workout die er is! Door de leuke, vrolijke en opzwepende muziek kun je haast niet stil blijven staan. Je danst een uur lang op heerlijke latin beats en gaat gegarandeerd met een big smile op je gezicht naar huis.

Wist je dat je met Zumba ook nog eens héél wat calorieën in een uur tijd verbrand? Ideaal voor diegene die niet graag sporten, maar wel graag dansen! 

Alle leeftijden