top of page

DANSLESSEN

IMG_4727.JPG

KIDS DANCE

Kids Dance laat kids tussen de 3 en 5 jaar kennis maken met dans.  Op een speelse en afwisselende manier komen verschillende dansstijlen aan bod. Vrijheid van bewegen, plezier, creativiteit en spelenderwijs leren dansen staan voorop. Kids Dance is altijd één groot feest!

Vanaf 3 jaar

DSC_0476_edited.jpg

HIP HOP / STREETDANCE

Hip Hop is een dansstijl die afkomstig is uit de straat. Bij Hip Hop mag en kan alles! 

Je leert super gave choreografieën, technieken en danst op stoere muziek. Hip Hop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben. 

Vanaf 6 jaar

DSC_0773.JPG

URBAN

Urban wordt in de dans gebruikt als verzamelnaam voor alle dansstijlen die ontstaan zijn vanuit de straatcultuur. Urban is dus een mix van verschillende dansstijlen. Hou jij ervan om uitgedaagd te worden en veel nieuwe stijlen te leren? Dan is Urban iets voor jou! 

Vanaf 10 jaar

D2D1F108-1685-43A2-A3F3-477690F336A1.JPG

DANCEHALL

Dancehall is een sexy, stoere en bovenal ritmische Urban dansstijl die van origine uit Jamaica komt. De populariteit van dancehall groeide enorm dankzij de dansbewegingen en moves die feestjes echt tot leven brachten. Vele dansmoves die we in hip hop videos zien vandaag de dag, zijn eigenlijk variaties van Dancehall moves. Elke step/ move heeft een eigen bedenker die deze step dan ook een naam geeft. 

Vanaf 10 jaar

ZUMBA

Zumba is misschien wel dé vrolijkste dance workout die er is! Door de leuke, vrolijke en opzwepende muziek kun je haast niet stil blijven staan. Je danst een uur lang op heerlijke latin beats en gaat gegarandeerd met een big smile op je gezicht naar huis.

Wist je dat je met Zumba ook nog eens héél wat calorieën in een uur tijd verbrand? Ideaal voor diegene die niet graag sporten, maar wel graag dansen! 

Alle leeftijden

bottom of page