DANS

IMG_4727.JPG

KIDSDANCE

Tijdens een kidsdance les worden er naast een hoop spelelementen ook al echte choreografieën aangeleerd. De muziek is zeer gevarieerd, denk aan: kinderen voor kinderen top 40 muziek etc. In deze les wordt vaak een verhaal of thema gebruikt om les te leiden en de aandacht van de kids vast te houden. 

Vanaf 4 jaar

HIP HOP

Deze dansstijl combineert harde & zachte bewegingen met elkaar en daarnaast kenmerkt het zich door isolatiebewegingen. Hip hop kent geen harde regels en dat maakt het juist zo te gek. Iedereen kan hierdoor een hele eigen stijl creëren.

Vanaf 7 jaar

MODERNE DANS

In deze dansstijl wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke, vrije bewegingen, emoties, zwaartekracht en ademhaling. Bewegingen worden met elkaar verbonden door vloeiende overgangen. Het is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz en invloeden vanuit de hip hop. In tegenstelling tot Klassiek Ballet wordt er minder gebruik gemaakt van regels en structuur en meer van persoonlijke emoties, zodat het lichaam een communicatiemiddel wordt. 

Vanaf 10 jaar

ZUMBA

Zumba is misschien wel de vrolijkste dance workout die er is! Door de leuke, vrolijke en opzwepende muziek kun je haast niet stil blijven staan. Je danst een uur lang op heerlijke latin beats en gaat gegarandeerd met een big smile op je gezicht naar huis. Daarnaast verbrandt je behoorlijk wat calorieën in een uur tijd, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. 

Alle leeftijden